Kiinteistömattojen asennuspalvelu ja huolto

Kiinteistöt ovat yksilöllisiä, ja näin ovat myös niiden mattoratkaisut. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös kokonaispalveluna kiinteistömattojen mittaan leikkaamisen, asennuksen ja tarvittavan huollon, jolloin voimme varmistaa parhaiten toimivan ratkaisun jokaiseen paikkaan. 

Oikein mitoitettu ja asennettu kiinteistömatto luo paitsi tyylikkään ensivaikutelman, myös helpottaa tilojen puhtaanapitoa merkittävästi. Toimiva mattojärjestelmä heti sisääntulossa kerää sisääntulijan kengistä kuran, hiekan, kivet ja roskat, jolloin aulatilat pysyvät huomattavasti siistimpinä siivousten välillä. Oikeat materiaalivalinnat ja erityisesti mittojen mukaan leikattu matto lisää myös käyttöturvallisuutta, kun suurin kosteus jää mattoihin eikä yllätä kovalle lattialle astuessa, eivätkä kohollaan olevat reunat tai kulmat kamppaa kulkijaa.

Me Rovamatolla olemme erilaisten kiinteistömattojen ammattilaisia. Tunnemme eri mattomateriaalit läpikotaisin, ja tiedämme myös eri kohteiden vaatimukset. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaat ja kestävät mattoratkaisut kokonaispalveluna, alkaen suunnittelusta, maton leikkaamisesta millilleen mittojen mukaan ja kiinteistömaton asennuksesta paikoilleen.

maton asennus, asennuspalvelu, matot, värivalikoima
maton asennus, asennuspalvelu
logomatto-rovamatto

KIINTEISTÖMATON VALINTA

Runsaiden vaihtoehtojen edessä voi iskeä valinnanvaikeus, jolloin voit kutsua myyntiedustajamme apuun. Käymme mielellämme paikan päällä tekemässä tuote-esittelyjä ja valitsemaan oikeat tuotteet oikeisiin paikkoihin. Suunnittelupalvelu on tarjolla kaikkiin kiinteistöihin - asuinrakennuksista toimistojen kautta teollisuuslaitoksiin. Mattomateriaalin valintaan vaikuttaa esimerkiksi kulutuksen määrä, maton sijoittelu ja toisaalta myös ulkonäkötoiveet.

KIINTEISTÖMATTO MITTATILAUKSENA JA ASENNETTUNA

Mattoasennuksemme toimii koko maassa. Koska useimmat mattomme valmistetaan täysin räätälöityinä, on mitoituksessa otettava huomioon monia asioita. Hoidammekin mielellämme tilojen mittauksen, ja halutessasi myös mattoasennuksen. Näin kiinteistömatto istuu paikoilleen täydellisesti ja voimme taata sille pitkän käyttöiän. Ammattilaisen mittaama matto ja mattoasennus takaavat paikoillaan pysyvän maton, joka ei rullaannu, luista tai muilla tavoilla nouse paikoiltaan. Tarvittaessa voimme käyttää mattoasennukseen erilaisia lisäosia, kuten listoja, jotka helpottavat mattojen käyttöä ja joiden avulla voi yhdistää useita mattoja toisiinsa.

MATTOHUOLTO

Tuulikaappimatot ja muut kiinteistömatot ovat kovalla käytöllä, minkä lisäksi niiden tulee näyttää aina edustavilta. Säännöllisesti huollettu sisäänkäynnin mattojärjestelmä on erittäin pitkäikäinen ja myös kustannustehokas.

KATTAVAT KOKONAISPALVELUT KAIKKIIN KOHTEISIIN

RAKENNUSLIIKKEET

 • Mattourakointi, kuten tuulikaappimattojen, käytävämattojen ja parvekemattojen asennus uudis- ja saneerauskohteisiin
 • Projektikohtainen vetovastuu mitoituksesta asennukseen
 • Tilaajavastuu - olemme luotettava kumppanisi kohteen viimeistelyyn

 

TALOYHTIÖT

 • Avaimet käteen -palvelu; hoidamme kaiken tilojen mittaamisesta mattojen valintaan ja asennukseen
 • Kauttamme saatte myös personoidut tuotteet, kuten logomatot
 • Viemme samalla vanhat matot kierrätykseen

KUNNAT JA SEURAKUNNAT

 • Eteismatot, tuulikaappimatot ja kuramatot esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkitiloihin
 • Kosteantilanmatot uimahalleihin ja urheilutilojen suihkuosastoille
 • Teknisten tilojen ja ulkoilualueiden erikoismatot, kuten tekonurmet tai leikkialueiden turvamatot
 • Kirkkomatot ja seurakuntatalojen mattotarpeet

YRITYKSET

 • Liiketilojen ja toimistojen sisäänkäyntien mattoratkaisujen suunnittelu
 • Tekniset tuotteet, kuten kuntosalien kumimatot tai märkätilojen ritilämatot
 • Mainosmatot, logomatot ja suunnitteluapu näiden toteutukseen
Rovamatto