Sahara

EDUSTAVA ETEISMATTO JULKISIIN TILOIHIN

Sahara on huippulaadukas julkisen tilan matto kovaan käyttöön. Sen rakenne on kaksitehoinen: maton pehmeä lanka omaa hyvän kosteudenpoistokyvyn, kun taas jäykkä lanka irrottaa tehokkaasti likaa kengänpohjista. Siksi matto sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa ei ole erillistä tuulikaappimattoa.

Tiheä nukka kätkee hiekan ja muun lian rakenteisiinsa, ja siten matto näyttää pitkään puhtaalta. Useimmiten matto pysyy siistinä imuroimalla se säännöllisesti, mutta tarvittaessa sen voi pestä laakapesuna.

Saharan tyylikäs ja rauhallinen raitakuviointi tuo eloa sisäänkäyntiin. Pohjavärinä on tummanharmaa yhdistettynä kolmeen erilaiseen hillittyyn värivaihtoehtoon. Matto on valmistettu ympäristöystävällisesta, kierrätetystä polyamidista. Paksu vinyylipohja pitää maton ja sen reunat paikallaan, eikä vahingoita lattiapintaa.

Sahara on saatavissa kolmessa rullaleveydessä, joista valmistamme maton sopivaan mittaan päädyt kantattuina. Maton paloluokka on Bfl-s1, joka on korkein mahdollinen tekstiilimaton luokitus julkisten tilojen poistumisteille.

Tekniset tiedot

Materiaali
Nukka: 100% kierrätetty Econyl® polyamidi
Jäykkä + pehmeä nukka, nukkatiheys 0,14 g/cm3
Pohja: vinyyli

Korkeus
Nukan korkeus n. 6 mm
Kokonaiskorkeus n. 8 mm

Paino
Nukan paino n. 1 000 g/m²
Kokonaispaino n. 3 800 g/m²

Vedenimukyky
n. 5,3 l/m2

Rullaleveys
90 cm, 135 cm, 200 cm*

Rullapituus
n. 20 m

Paloluokitus
Bfl/s1

* Tehdastilaus toimitusajalla

Mallit

Harmaa

Ruskea

Punainen

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto