Volante

käytävämatot, porrasmatot, mittatilausmatot, matotkäytävämatot, matot

LAADUKAS KÄYTÄVÄMATTO

Volante on tyylikäs, erittäin korkealuokkainen julkisten tilojen vaatimukset täyttävä käytävämatto sisäänkäynnin tai tuulikaapin jälkeiseen tilaan. Sopii kaikkiin kohteisiin kauppakeskuksista kotieteisiin. Esimerkiksi taloyhtiöissä voidaan laatumatoilla saavuttaa pitkällä aikavälillä huomattavia säästöjä mattojen hankinta- ja siivouskustannuksissa.

Maton kuitu on 100% polyamidia, jonka ominaisuudet muihin kuituihin verrattuna ovat ylivertaiset. Julkisten tilojen matolle tärkeät kulutuskestävyys, vedensitomiskyky ja värienkestävyys ovat Volantessa huippuluokkaa. Paksun vinyylipohjan ansiosta matto pysyy aina paikallaan, eivätkä sen reunat missään tilanteessa käpristy.

Volante on kierrenukkainen matto, mikä takaa sen, että lika pääsee helposti maton rakenteeseen ja pysyy siellä. Matto näyttää pitkään puhtaalta. Lika on myös helppo poistaa matosta: useimmiten riittää ajoittainen imurointi, laakapesu tarvittaessa. Volante kuivuu nopeasti ja on näin täydellinen tuote pohjoismaiseen ilmastoomme.

Toimitetaan määrämittaisena reunakantattuna tai rullittain.

Tekniset tiedot

Materiaali
Nukka: 100% polyamidi, kierrenukka
Pohja: vinyyli

Korkeus
Nukan korkeus n. 6 mm
Kokonaiskorkeus n. 8 mm

Paino
Nukan paino n. 950 g/m²
Kokonaispaino n. 3 800 g/m²

Rullaleveys
90 cm, 135 cm, 150 cm*, 200 cm

Rullapituus
n. 20 m

Paloluokitus
Cfl/s1

* Tehdastilaus toimitusajalla täysinä rullina

Mallit

Harmaa 700

Ruskea 702

Terra 703

Mahogan 704

Antrasiitti 705

Sininen 706

Punainen 709

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto