Kostean tilan matot

Kosteissa tiloissa on usein lattiapinnat liukkaita sekä vaativat säännöllistä puhdistusta. Julkisissa tiloissa käytetyn suihkumaton puhdistettavuus, hygieenisyys ja pitkä käyttöikä ovat avainasemassa oikean ratkaisun valinnassa. Muotoilunsa takia kostean tilan matto estää veden kertymisen maton pinnalle, edesauttaa veden kulkeutumista lattiakaivoon sekä estää liukastumista märillä pinnoilla ja näin lisää turvallisuutta vaativimmissakin tiloissa.

Valikoimastamme löytyy laadukas, kotimainen ritilämatto, joka sopii kostean tilan matoksi kovempaankin kulutukseen. Kostean tilan maton käyttökohteita ovat esimerkiksi pukuhuoneet, uimahallien tai urheilutilojen suihkutilat, saunatilat sekä uima-altaiden kulkuväylät. Meidän suunnittelema ja valmistama Heta-ritilämatto täyttää kaikki kriteerit laadusta tinkimättä.

Koska suunnittelemamme kostean tilan matto ei ole kosteutta imevä vaan ensisijaisesti hygieeninen, liukastumista estävä ja miellyttävä paljaillekin jaloille, soveltuu se myös suojamatoksi terassille, parvekkeelle tai työpisteelle. Mikäli kuitenkin tarvitset näihin kohteisiin ennemmin mukavuutta ja lämpöeristystä, kannattaa tutustua terassi- ja parvekemattoihimme.

heta matto helmiäissininen

> Heta-ritilämatto

Heta-ritilämaton käyttökohteita ovat kaikki kosteat tilat: uimahallit, pukuhuoneet, saunatilat jne. Heta soveltuu käyttöön kaikkialla, missä vaaditaan tehokasta, helppohoitoista ja turvallista kosteantilan mattoa.

Rovamatto