Kumimatot

Kumimatto on loistava ratkaisu esimerkiksi teollisuuteen, tehtaisiin, ulkoiluun, kuntosalille, autotalliin tai muihin kohteisiin, joissa turvallisuus ja helppohoitoisuus ovat avainasemassa. Rovamatolta löydät kestävät ja turvalliset kumimatot, kumipäällysteet ja turvalaatat tai tekstilaatat, joista löytyy sopivat ratkaisut ammattikäyttöön, kotiin ja leikkipaikalle. Laadukkaan suojamaton ja turvamaton ominaisuuksia ovat kestävyys, helppohoitoisuus, pidon säilyminen märkänäkin, melun vähentäminen ja jalkoihin kohdistuvan kuormituksen vähentäminen. Turvallisuuden lisäämisen lisäksi paksu kumimatto tai kumipäällyste myös suojaa lattiaa, toimien iskusuojana esimerkiksi kuntosalilla tai teollisuudessa.

Tilaa kauttamme erittäin kustannustehokas kumimatto rullana tai valmiina paloina, tarkalleen kohteen mittojen mukaan leikattuna. Toteutamme myös kumimattojen asennuksen kohteeseen halutessanne.

kuntosalimatto

> Sport kumipäällyste

Sport Kumipäällyste on tukeva ja turvallinen tuote erityisesti kuntosaleihin ja liikuntatiloihin. Se on käytännöllinen päällyste myös varastoihin, autotalliin ja muihin teknisiin tiloihin.

> Ring Kumipäällyste

Ring Kumipäällyste on erinomainen ratkaisu paikkoihin, joissa tarvitaan kestävää, liukastumisia ehkäisevää mattoa. Kumipäällyste sopii laajoille alueille kuten liikuntatiloihin ja tehtaisiin.

> Octagon

Octagon-kumimatto sopii käytettäväksi monissa paikoissa. Sen avoin rakenne päästää lian ja hiekan maton läpi.

> Turva-alusta

Turva-alusta leikkikentälle, kuntosalille tai teollisuuteen pehmentämään iskuja Turvalaatta ehkäisee putoamisen ja kaatumisen aiheuttamia vammoja erityisesti piha- ja leikkialueilla. Kumirouheesta valmistettu... View Article

Rovamatto