Tuotteet

Tuulikaappimattoja käytetään ensimmäisenä lianpysäyttäjänä heti ulko-oven jälkeen tai jo ennen sitä.

Avorakenteiset ritilämatot keräävät suurijakoisen lian kuten hiekoituskivet, jolloin ne eivät pääse rakennuksen muihin sisätiloihin.

Tekstiilimattojen tehtävänä on kerätä kengänpohjiin jäänyt hienojakoinen lika ja kosteus.

Käytämme vain kestävimpiä kuituja, jotka sitovat vettä erityisen hyvin, eivätkä värit haalistu. Pohja on joustavaa ja paikallaan pysyvää vinyyliä.

Valmistamme ritilämattoja pukuhuoneisiin, suihkutiloihin, uima-altaille jne. Matot soveltuvat myös suojamatoksi terasseille, parvekkeille tai työpisteisiin.

Matot ovat mukavia ja estävät tehokkaasti liukastumiset, eikä matto luista alta.

Tarjoamme ikivihreän ratkaisun paikkoihin, joissa luonnonnurmen kasvattaminen on haastavaa.

Tekonurmet sopivat myös näyttäväksi somisteeksi erilaisiin liiketiloihin ja myymälöihin.

Toimitamme turvalaattaa leikki- ja piha-alueille sekä esimerkiksi kuntosalien lattiamateriaaliksi.

Tuotevalikoimassamme on runsaasti erikokoisia ja -värisiä laattoja.

Kestävät, turvalliset ja erittäin kustannustehokkaat kumimatot rullissa tai valmiina paloina.

Käyttökohteita ovat ulkotilat, eteiset, tehdastilat, kuntosalit jne.

Kiinteistömatot ja julkisten tilojen matot kaikkiin kohteisiin

Toimistoilla, myymälöissä, yritysten tiloissa, taloyhtiöissä ja julkisissa tiloissa matot ovat sisääntulossa asiakkaan vastaanottava elementti ja erityisen kovan kulutuksen kohteena. Kiinteistömattojen täytyykin olla tyylikkyyden lisäksi myös normaalia kotimattoja kestävämpiä ja täyttää paloturvallisuusvaatimukset.. Hyvä julkisten tilojen matto on tyylikäs, pitkäikäinen, helppohoitoinen ja vastaa käyttöominaisuuksiltaan kohteen tarpeisiin. Kiinteistömatoista yleisimpiä ovat käytävämatot ja tuulikaappimatot, jotka pysäyttävät kuran, hiekan ja roskat heti ulko-ovelle. Valikoimastamme löytyy näiden lisäksi myös esimerkiksi ritilämattoja kosteisiin tiloihin estämään liukastumista, kumimattoa vaimentamaan iskuja ja tekonurmea kohteisiin joissa halutaan viihtyvyyttä vaivattomasti.

Julkisten tilojen matot kotimaiselta valmistajalta, jälleenmyyjältä ja asentajalta

Osa valikoimamme matoista on Rovamatto-tuotteita, eli valmistamme ne alusta asti itse Rovaniemen tehtaalla. Osan matoista maahantuomme ja jälleenmyymme, mutta olemme varmistaneet myös niiden laadukkuuden.

Koska tunnemme kaikki valikoimamme matot ja erilaisten kohteiden erilaiset tarpeet perin pohjin, osaamme myös suositella parhaita mahdollisia ratkaisuja. Kauttamme saa myös asennuspalvelun, jolloin kiinteistömatto on mitattu, leikattu ja asennettu ammattitaitoisesti juuri teidän tiloihin sopivaksi. Osa matoista on myös mahdollista kustomoida esimerkiksi yrityksen logolla.

Kysy lisää

Toteutamme tuoteratkaisut räätälöidysti asiakkaidemme tarpeiden ja mittojen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnittelemme parhaan ratkaisun tiloihinne!

Meiltä saat täydellisen palvelupaketin, alusta loppuun saakka, vuosikymmenten kokemuksella.

Rovamatto