Tekonurmi

Synteettinen tekonurmi on helppohoitoinen vaihtoehto luonnonnurmelle. Se on käytännöllinen päällyste sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tekonurmea voi myös käyttää tunnelman luomiseen esimerkiksi terasseilla ja parvekkeilla. Nurmimatto sopii myös myymälöiden ja näyttelytilojen elävöittämiseen. Nurmen päällä on mukava kävellä myös avojaloin.

Tuotteet ovat täysin ulkokäyttöön suunniteltuja, joten niitä ei tarvitse poistaa talven ajaksi, eivätkä ne luonnollisesti UV-suojattuna haalistu auringonvalossa. Pohja on rei’itetty, jotta vesi pääsee kulkemaan nurmen läpi ja imeytymään maaperään. Laadukkaat tekonurmet ovat aidon nurmikon näköisiä, ja niitä on saatavana eri paksuus- ja tuuheusasteissa. Oikein hoidettuna tekonurmi säilyy hyvännäköisenä pitkään. Tekonurmen asentaminen on samankaltainen prosessi kuin siirtonurmenkin, kysy meiltä tarvittaessa lisätietoja!

Toimitamme suuretkin kokonaisuudet, tarvittaessa leveissä rullissa. Pienemmät määrät rullasta katkaistuna. Meiltä saat myös asennustarvikkeet, kuten tekonurmille tarkoitettua teippiä, jolla vuodat kiinnitetään toisiinsa sekä maahan upotettavia kiinnitysankkureita.

Rullaleveydet:
200 cm
400 cm (tehdastilaus, kysy toimitusaika)

Tekniset tiedot

Materiaali
Pohja: 100% polypropeeni, musta
Välipohja: lateksi/synteettinen SBR
Pinta: polyeteeni, UV-suojattu (DIN 53387)

Vedenpoistokapasiteetti
60 l/min/m²

Paksuus
16 mm
20 mm
26 mm

Paino
n. 1,5 kg/m² (16 mm)
n. 1,6 kg/m² (20 mm)
n. 2,0 kg/m² (26 mm)

Rullaleveys
200 cm
400 cm (tehdastilaus)

Rullapituus
n. 25 m

Mallit

Tekonurmi 16 mm

Tekonurmi 20 mm

Tekonurmi 26 mm

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

Rovamatto