Tekonurmi

tekonurmi, matot
tekonurmi, mittatilaus

Synteettinen tekonurmimatto sopii kotiin, parvekkeelle, terassille tai muiden tilojen elävöittämiseen

Synteettinen tekonurmi on helppohoitoinen vaihtoehto luonnonnurmelle. Helposti asennettava ja vaihdettava nurmimatto on käytännöllinen päällyste lukuisiin eri kohteisiin, sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ruohomattoa voi käyttää esimerkiksi tunnelman luomiseen esimerkiksi terasseilla ja parvekkeilla tai myymälöiden ja näyttelytilojen elävöittämiseen. Pehmeän tekonurmen päällä on mukava kävellä myös avojaloin.

Tekonurmi on kestävää nurmimattoa, joka on suunniteltu ulkokäyttöön, joten sitä ei tarvitse poistaa talven ajaksi eivätkä ne UV-suojattuna haalistu auringonvalossa. Maton pohja on rei'itetty, jotta vesi pääsee kulkemaan ulos sijoitetun nurmimaton läpi ja imeytymään maaperään. Laadukkaat tekonurmet ovat aidon nurmikon näköisiä, ja niitä on saatavana eri paksuus- ja tuuheusasteissa. Oikein hoidettuna tekonurmi säilyy aidon ja hyvännäköisenä pitkään. Tekonurmen asentaminen on samankaltainen prosessi kuin siirtonurmenkin, kysy meiltä tarvittaessa lisätietoja!

Tekonurmi kohteeseen mitoitettuna

Toimitamme suuretkin kokonaisuudet, tarvittaessa leveissä rullissa. Pienemmät määrät rullasta katkaistuna. Meiltä saat myös asennustarvikkeet, kuten tekonurmille tarkoitettua teippiä, jolla vuodat kiinnitetään toisiinsa sekä maahan upotettavia kiinnitysankkureita.

Tekonurmimaton tekniset tiedot

Materiaali
Pohja: 100% polypropeeni, musta
Välipohja: lateksi/synteettinen SBR
Pinta: polyeteeni, UV-suojattu (DIN 53387)

Vedenpoistokapasiteetti
60 l/min/m²

Paksuus
22 mm
26 mm

Paino
n. 1,6 kg/m² (22 mm)
n. 2,0 kg/m² (26 mm)

Rullaleveys
200 cm

Rullapituus
20 / 25 m

Mallit

Tekonurmi 22 mm

Tekonurmi 26 mm

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto