Terassimatot ja parvekkeen lattiat

Terassit ja parvekkeet ovat viihtymistä varten! Laadukas, lämmin ja jaloille mukava parveke- ja terassimatto lisää käyttömukavuutta kodin parvekkeella tai asiakaskohteen terassilla. Terassista ja parvekkeesta riippuen saat kauttamme helppohoitoiset lattialaatat, persoonallisen nurmimaton tai talvikäytössä luksusta lisäävän lämpöä eristävän termomaton. Parvekematto on suunniteltu hengittäväksi ja helppohoitoiseksi, jotta se pysyy siistinä ja homehtumattomana ympärivuotisessa käytössä.

Laadukkaat, kotimaiset terassimatot, nurmimatot ja muut terassin tai parvekkeen lattiat kestävät loistavasti kodin lisäksi myös ammattikäytössä. Toimitamme keinokuituiset terassimatot, lämpöeristematot ja kestävät muovilaatat tarkalleen kohteeseen mitoitettuna, halutessanne myös valmiiksi asennettuna.

Tutustu myös muihin erityisesti yrityskohteisiin sopiviin mattoihimme, kuten tuulikaappimattoihin, käytävämattoihin ja kostean tilan mattoihin.

> Dry Step termomatto

Kotimainen Dry Step on ainutlaatuinen lämpöä eristävä matto kylmille lattioille: terasseilla ja parvekkeilla, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla termomatto on erinomainen valinta.

> Q-Tile Universa

Monikäyttöinen lattialaatta, joka sopii joka paikkaan: parvekkeelle, terassille, puutarhaan, varastoon, autotalliin, kodinhoitohuoneeseen...

terassimatto, parvekematto, matot, mittatilausmatot

> Q-Tile Daisy

Daisy on luonnonläheinen ja jännittävä, monipuolinen lattialaatta. Laatan pehmeä ja yhtenäinen muoto koostuu epäsäännöllisestä kukkakuviosta.

Rovamatto