Terassimatot ja parvekkeen lattiat

Terassit ja parvekkeet ovat viihtymistä varten! Laadukas, lämmin ja paljaillekin jaloille mukava parvekematto tai terassimatto lisää käyttömukavuutta esimerkiksi kodin parvekkeella tai asiakaskohteen terassilla. Viihtyvyyden lisäksi kestävä terassimatto suojaa etenkin puuterassia kulumiselta, pidentäen sen käyttöikää sekä huoltoväliä.

Saat kauttamme helppohoitoiset lattialaatat, persoonallisen nurmimaton tai talvikäytössä luksusta lisäävän, lämpöä eristävän termomaton. Parvekematto on suunniteltu hengittäväksi ja helppohoitoiseksi, jotta se pysyy siistinä ja homehtumattomana ympärivuotisessa käytössä. Ominaisuuksiensa ansiosta eri terassimatot ovat myös hyvin suosittuja vaihtoehtoja esimerkiksi veneeseen tai asuntovaunuun, jossa tarvitaan kestävää ja kosteutta sietävää mattoa.

Laadukkaat, kotimaiset terassimatot, nurmimatot ja muut terassin tai parvekkeen lattiat kestävät loistavasti kodin lisäksi myös ammattikäytössä. Toimitamme keinokuituiset terassimatot, lämpöeristematot ja kestävät muovilaatat tarkalleen kohteeseen mitoitettuna, halutessanne myös valmiiksi asennettuna.

Tutustu myös muihin erityisesti yrityskohteisiin sopiviin mattoihimme, kuten tuulikaappimattoihin, käytävämattoihin ja kostean tilan mattoihin.

Sorry, nothing to display.

Rovamatto