Dry Step termomatto

Kotimainen Dry Step on ainutlaatuinen lämpöä eristävä matto kylmille lattioille: terasseilla ja parvekkeilla, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla termomatto on erinomainen valinta.

Termomaton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat lämmöneristävyyden lisäksi hengittävyys, puhdistettavuus, akustiikka, keveys ja joustavuus. Solumuovipohja vähentää myöskin kaikuominaisuuksia.

Maton pintamateriaali on kestävää neulehuopaa, joka on miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Matto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä. Matto on erittäin helppo asentaa suoraan lattiapinnalle. Sitä ei kiinnitetä esim. liimaamalla, vaan maton erityinen kitkapinta pitää sen paikallaan. Työstäminen sujuu kätevästi esim. mattopuukolla. Myös kolot ja vinot reunat on helppo muotoilla.

Alapohjassa oleva reikäkuviointi toimii hengittävinä tuuletusaukkoina, eikä maalipinnoille aiheudu haittoja. Reunat kestävät hyvin ilman reunusommelta. Umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja maton pinta on itsestään sammuvaa laatua. UV-suojattu materiaali ei haalistu auringonvalossa.

Toimitetaan täysinä rullina taikka rullista katkaistuna.

Valmistettu Suomessa

Tekniset tiedot

Materiaali
Eristepohja: umpisolumuovi 4 mm, hengittävä reikäkuvio, 70 kg/m³
Pinta: neulehuopamatto 3 mm, UV-suojattu.

Lämpöarvot
Lämmöneristävyys R 0,209
Lämmönjohtavuus K 0,059

Paksuus
n. 10 mm

Paino
n. 1,3 kg/m²

Rullan leveys
100 cm

Rullan pituus
30 m

Kutistuma 0,1 - 1 % mahdollinen erityisesti paikoissa, joissa matto on alttiina sään vaihteluille

Mallit

Vaaleanharmaa (707)

Keskiharmaa (710)

Tummanharmaa (907)

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto