Q-Tile Universa

terassimatto, parvekematto, mittatilausmatot

Muovilaatta parvekkeelle, autotalliin tai vaikka puutarhaan

Q-Tile Universa on monikäyttöinen lattialaatta, joka sopii joka paikkaan: parvekkeelle, terassille, puutarhaan, varastoon, autotalliin, kodinhoitohuoneeseen... Laatan neutraali kuvio ei ole liian hallitseva, vaan antaa koko lattialle harmonisen ja rauhallisen ilmeen. Eriväristen laattojen yhdistelmiä voidaan myös käyttää tunnelman luomiseen oman mielen mukaan! Universalla saat kovasta lattiasta pehmeän, jolla on mukava kävellä. Pinta on turvallinen kävellä, eikä se ole liukas missään olosuhteessa, joten laatat sopivat loistavasti myös ulkona kulkuväylille käytettäväksi.

Universa on ruotsalainen laatutuote, joka on valmistettu erittäin kestävästä muovista. Välipohjan ansiosta laatta kuivuu nopeasti ja antaa lattiapinnan tuulettua. Rei'itys onkin suunniteltu nimenomaan kuivumista ajatellen, lattialaatan käyttökohteet huomioiden. Jokaisessa laatassa on molempiin suuntiin joustavia saumoja, joten laatta myötäilee lattian muotoja eikä jää kantamaan esim. lattiakaivon kohdalla.

Asennus on helppoa: laatat kiinnittyvät toisiinsa yksinkertaisen tappimekanismin avulla - työkaluja et tarvitse! Suuremmat alat on mukavampi koota esim. kumivasaran avulla. Universa on helppo leikata mistä tahansa kuvion kohdasta, joten lattialaatoilla voi pinnoittaa minkä tahansa muotoisen parvekkeen, terassin tai muun tilan. Reuna- ja nurkkapaloja on laaja valikoima laattojen väreissä asennuspinnan viimeistelyyn.

Tekniset tiedot

Materiaali
Kierrätettävä polypropeeni (PP), UV-suojattu
Täyttää REACH-vaatimukset

Laatan koko
300 x 300 mm

Paksuus
12 mm

Paino
2,73 kg/m²

Pakkauskoko
11 kpl / ltk (= 1 m²)

Kantavuus
110 t/m² (tasaisesti jaettu kuorma)

Valmistusmaa
Ruotsi

Varastovärit
Pääsääntöisesti toimitusmyyntinä suoraan tehtaalta

Mallit

Musta

Vaaleanharmaa

Tummanharmaa

Tiilenpunainen

Reunapala

Kulmapala

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto