Tuulikaappimatot

Kiinteistömatoista ehkäpä käytetyimpiä ovat tuulikaappimatot, jotka nimensä mukaisesti kuuluvat tärkeänä osana tuulikaapin käytännölliseen ja tyylikkääseen sisustukseen. Käyttökohteeseen suunnitellun kiinteistömaton rakenne ja materiaali toimii tehokkaana lianpysäyttäjänä, heti ulko-oven jälkeen tai mahdollisesti jo ennen ulko-ovea. Eri tuulikaappimatto-malleihin valitut rakenteet ja materiaalit mahdollistavat näiden kiinteistömattojen sopivuuden vaativimpiinkin kohteisiin.

Olemme suunnitelleet tuulikaappimatoista helposti huollettavia, mutta myös tehokkaita. Avorakenteinen ritilämatto kerää suurijakoisen lian, kuten hiekoituskivet, jolloin ne eivät pääse rakennuksen sisätiloihin asti. Kun tuulikaapin sisustus on kunnossa, on sisätilojen siistinä pito ja lattiapintojen naarmuuntumisen ehkäisy helpompaa. Voit tehostaa näitä laadukkaalla käytävämatolla, jonka voi sijoittaa heti tuulikaapin perään, nappaamaan viimeisetkin hiekat ja kurat.

Kun tarvitset maton tuulikaappiin, tutustu alla valikoimaamme! Voit myös ottaa yhteyttä, niin autamme sopivan mallin valinnassa.

Alumiinirunkoiset tuulikaappimatot

> Apollo

Apollo-matto tarjoaa ylivoimaista kulutuskestävyyttä vaativiin olosuhteisiin. Käytännössä todettu maton elinkaari on erittäin pitkä, ja siksi matot sopivat hyvin kauppakeskuksiin, kouluihin ym. julkisiin tiloihin.

> Kåbe Original

Kåbe Original on sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu ritilämatto, joka soveltuu loistavasti tuulikaapin sisustukseen. Aaltomaiset kumilamellit pyyhkivät hiekan, lian ja kosteuden tehokkaasti kengänpohjista.

> Geggus tuulikaappimatot

Huippulaatuiset, Saksassa käsintehdyt Geggus-matot sopivat arvokohteiden viimeistelyyn. Ne toivottavat vieraasi tervetulleiksi tyylikkyydellään. Matot ovat turvallisia ja esteettömiä.

> NOVA kasettimatot

Nova-kasettimatot ovat arvokkaan tyylikkäitä sisäänkäyntimattoja. Valikoima on laaja, sillä materiaaleja ja värejä voidaan yhdistellä asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vinot ja... View Article

> Nova SB Harjaslistamatto

Nova SB:n käyttökohteita ovat hotellit, oppilaitokset, yritysten pääkonttorit jne. Se sopii myös erittäin hyvin esim. tehdassalin ja sosiaalitilojen väliin, sillä se poistaa tehokkaasti hienojakoisen lian kengänpohjista.

Kumisekoitteiset tuulikaappimatot

> Modula Prima

Modula Prima on monipuolinen sisäänkäynnin matto, joka ratkaisee kerralla monta ongelmaa. Se sopii kaikenlaisiin kohteisiin, niin kotieteisissä kuin erittäin vaativissa kohteissa kuten hyper- ja supermarketit, sairaalat, rautatie- ja lentoasemat, kauppakeskukset jne.

> Modula Prima Natur

Uusi ekologinen, 50-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettu täysin pvc-vapaa tuulikaappimatto kaikenlaisiin kohteisiin

> Modula Prima TexTile

Modula Prima TexTile yhdistää tyylikkäällä tavalla perinteisen ritilämaton tehokkuuden ja tekstiilimaton kosteudenpoistokyvyn. Ritilämatto poistaa kengänpohjista isommat roskat kuten hiekoituskivet, ja samalla tekstiilimatto hienojakoisen lian ja kosteuden.

> Modula Original

Kauniisti aaltokuvioitu Modula Original -tuulikaappimatto on avorakenteinen, rullattava matto julkisiin tiloihin ja kerrostaloihin. Se on täysin kotimainen tuote, joka valmistetaan kokonaan vain yhdestä raaka-aineesta, kierrätettävästä kumisekoitteesta.

> Modula Easy

Aaltokuvioitu Modula Easy -tuulikaappimatto on Modula Original -maton jatkokehitysversio, joka koostuu nopeasti toisiinsa liittettävistä moduuleista. Avorakenteinen, rullattava matto sopii esimerkiksi... View Article

> Vileda V-Mat

Tyylikäs, tehokas, toimiva ja monipuolinen - sitä on V-Mat pähkinänkuoressa. Vileda V-Mat on hillityn tyylikäs matto ja sopii kaikentyyppisiin sisäänkäynteihin, joissa toiminnallisuudelle ja muotoilulle asetetaan korkeita vaatimuksia.

> Vileda V-Mat Duo

V-Mat Duo on elegantti tuulikaappimatto, joka sopii ennen kaikkea ympäristöihin, joissa painotetaan muotoilua ja hyvää ensivaikutelmaa. Se soveltuu niin toimistoon kuin ostoskeskukseenkin.

> Kuraeteinen kotiin

Kyllästyttääkö sisälle kantautuva kura ja lika? Oikein suunniteltu kuramattosyvennys on erinomainen keino karsia lian määrä olemattomiin. Omakoti- ja rivitalojen pihalta... View Article

Tarvikkeet tuulikaappimatoille

> Viistelista

Alumiinista viistelistaa käytetään paikoissa, joissa matolle ei ole lattiasyvennystä. Viistelistan ansiosta matolle on turvallisempi astua. Myös erilaisilla apuvälineillä kuten pyörätuoleilla... View Article

> T-lista

T-listoja käytetään mattoalueilla, joissa on useita mattoja vierekkäin. Jakolistat kiinnitetään lattiaan joko ruuveilla taikka vahvalla teippikiinnityksellä. T-lista varmistaa maton pysymisen... View Article

Rovamatto