Tuulikaappimatot

Alumiinirunkoiset tuulikaappimatot

> Apollo

Apollo-matto tarjoaa ylivoimaista kulutuskestävyyttä vaativiin olosuhteisiin. Käytännössä todettu maton elinkaari on erittäin pitkä, ja siksi matot sopivat hyvin kauppakeskuksiin, kouluihin ym. julkisiin tiloihin.

> Geggus tuulikaappimatot

Huippulaatuiset, Saksassa käsintehdyt Geggus-matot sopivat arvokohteiden viimeistelyyn. Ne toivottavat vieraasi tervetulleiksi tyylikkyydellään. Matot ovat turvallisia ja esteettömiä.

> NOVA kasettimatot

Nova-kasettimatot ovat arvokkaan tyylikkäitä sisäänkäyntimattoja. Valikoima on laaja, sillä materiaaleja ja värejä voidaan yhdistellä asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vinot ja... View Article

> Nova Duplo

Nova Duplo soveltuu erittäin vaativaan käyttöön vilkasliikenteisiin kohteisiin, kuten lentokentille ja terminaaleihin.

> Nova SB Harjaslistamatto

Nova SB:n käyttökohteita ovat hotellit, oppilaitokset, yritysten pääkonttorit jne. Se sopii myös erittäin hyvin esim. tehdassalin ja sosiaalitilojen väliin, sillä se poistaa tehokkaasti hienojakoisen lian kengänpohjista.

> Samba

Ajaton, tyylikäs, persoonallinen Samba-matto koostuu kumista ja muovisista sidososista, jotka on liitetty toisiinsa ruostumattomilla teräsvaijereilla. Sopii tuulikaappeihin tai oven ulkopuolelle.

Kumisekoitteiset tuulikaappimatot

> Modula Prima

Modula Prima on monipuolinen sisäänkäynnin matto, joka ratkaisee kerralla monta ongelmaa. Se sopii kaikenlaisiin kohteisiin, niin kotieteisissä kuin erittäin vaativissa kohteissa kuten hyper- ja supermarketit, sairaalat, rautatie- ja lentoasemat, kauppakeskukset jne.

> Modula Prima TexTile

Modula Prima TexTile yhdistää tyylikkäällä tavalla perinteisen ritilämaton tehokkuuden ja tekstiilimaton kosteudenpoistokyvyn. Ritilämatto poistaa kengänpohjista isommat roskat kuten hiekoituskivet, ja samalla tekstiilimatto hienojakoisen lian ja kosteuden.

> Modula Original

Kauniisti aaltokuvioitu Modula Original -tuulikaappimatto on avorakenteinen, rullattava matto julkisiin tiloihin ja kerrostaloihin. Se on täysin kotimainen tuote, joka valmistetaan kokonaan vain yhdestä raaka-aineesta, kierrätettävästä kumisekoitteesta.

> Modula Easy

Aaltokuvioitu Modula Easy -tuulikaappimatto on Modula Original -maton jatkokehitysversio, joka koostuu nopeasti toisiinsa liittettävistä moduuleista. Avorakenteinen, rullattava matto sopii esimerkiksi... View Article

> Vileda V-Mat

Tyylikäs, tehokas, toimiva ja monipuolinen - sitä on V-Mat pähkinänkuoressa. Vileda V-Mat on hillityn tyylikäs matto ja sopii kaikentyyppisiin sisäänkäynteihin, joissa toiminnallisuudelle ja muotoilulle asetetaan korkeita vaatimuksia.

> Vileda V-Mat Duo

V-Mat Duo on elegantti tuulikaappimatto, joka sopii ennen kaikkea ympäristöihin, joissa painotetaan muotoilua ja hyvää ensivaikutelmaa. Se soveltuu niin toimistoon kuin ostoskeskukseenkin.

Rovamatto