Apollo

YLIVOIMAISTA KULUTUS­KESTÄVYYTTÄ

Klassinen Apollo-matto on suorituskykyinen konkari vaativiin olosuhteisiin. Käytännössä todettu maton elinkaari on erittäin pitkä, ja siksi matot sopivat hyvin kauppakeskuksiin, kouluihin ym. julkisiin tiloihin.

Apollo-matossa käytetty EPDM-kumi soveltuu erityisen hyvin Suomen olosuhteisiin, sillä se ei kovetu kylmässä eikä pehmene lämmössä. Siksi Apollo toimii erinomaisesti niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Matto on turvallinen myös kaltevilla pinnoilla.

Apollo-matto koostuu kumista, alumiinista ja ruostumattomasta teräsvaijerista. Alumiiniprofiilit voidaan anodisoida eri väreillä, kumin väri voi olla musta tai harmaa. Päätylistat on anodisoitu joko kumin tai alumiinilistan väriin.

Erityisen vaativiin sijoituspaikkoihin suosittelemme vahvistettua versiota. Siinä jokaisen kumi/alumiinilamellin välissä on kuminen vahvistuskappale, joka estää alumiinin vääntymisen raskaassa liikenteessä.

Apollo-matto valmistetaan mittatilauksena valmiiksi matoiksi. Molempia puolia matosta voidaan käyttää, ja siivouksen ajaksi matto rullautuu helposti. Isommat alueet jaetaan useampaan osaan T-listojen avulla.

Valmistettu Suomessa

Tekniset tiedot

Kumi
EPDM 70° shore Alumiini
AA 6005, 12×4 mm Päätylistat
AA 6005, 18x18x2 mm, anodisoitu Vaijeri
7×7 mm haponkestävä ruostumaton teräs Paino
n. 11 kg/m² Korkeus
22 mm
18 mm

Korkeudet ±1 mm

Mallit

Musta

Harmaa

Anodisoitu musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

Rovamatto