Apollo

julkisen tilan eteismatto

TUULIKAAPPIMATTO YLIVOIMAISELLA KULUTUSKESTÄVYYDELLÄ

Klassinen Apollo-tuulikaappimatto on suorituskykyinen konkari vaativiin olosuhteisiin. Apollo on osoittanut olevansa käyttöä kestävä, pitkäikäinen kiinteistömatto ja loistava ratkaisu esimerkiksi kauppakeskuksiin, kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Apollo-tuulikaappimatossa käytetty EPDM-kumi soveltuu erityisen hyvin Suomen olosuhteisiin, sillä se ei kovetu kylmässä eikä pehmene lämmössä. Siksi Apollo toimii erinomaisesti niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Matto on turvallinen myös kaltevilla pinnoilla ja kumin aaltomainen malli parantaa pitoa.

Alumiinirunkoinen tuulikaappimatto koostuu kumista, alumiinista ja ruostumattomasta teräsvaijerista. Kiinteistömatto on mahdollista mukauttaa käyttötiloihin sopivaksi: alumiiniprofiilit voidaan anodisoida eri väreillä, kumin väri voi olla musta tai harmaa ja päätylistat on anodisoitu joko kumin tai alumiinilistan väriin.

Erityisen vaativiin sijoituspaikkoihin suosittelemme maton vahvistettua versiota. Siinä jokaisen kumi-/alumiinilamellin välissä on kuminen vahvistuskappale, joka estää alumiinin vääntymisen raskaassa liikenteessä.

Kotimainen kiinteistömatto mittatilauksena

Apollo-matto valmistetaan mittatilauksena, kohteeseen mukautettuna. Maton molempia puolia voidaan käyttää, ja siivouksen ajaksi matto rullautuu helposti. Myös ison tuulikaapin sisustaminen onnistuu vaivattomasti, isommat alueet jaetaan useampaan osaan T-listojen avulla.

Valmistettu Suomessa

 

Tekniset tiedot

Kumi
EPDM 70° shore

Alumiini
AA 6005, 12x4 mm

Päätylistat
AA 6005, 18x18x2 mm, anodisoitu

Vaijeri
7x7 mm haponkestävä ruostumaton teräs

Paino
n. 12 kg/m²

Korkeus
22 mm
18 mm

Korkeudet ±1 mm

Mallit

Musta

Harmaa

Anodisoitu musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto