Kåbe Original

TUULIKAAPPIMATTO, JOHON VOIT LUOTTAA

RUOTSALAINEN ALKUPERÄISTUOTE JO YLI 60 VUODEN AJAN

Kåbe Original on sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu ritilän ja maton yhdistelmä, joka soveltuu loistavasti tuulikaapin sisustukseen. Aaltomaiset kumilamellit taipuvat jalan painon voimasta matolla käveltäessä ja ponnahtavat paineen pienentyessä voimakkaasti takaisin. Siten sora, hiekka, lika ja kosteus pyyhkiytyvät tehokkaasti kengänpohjista jo tuulikaapin maton päällä käveltäessä. Jalkineita ei tällöin tarvitse pyyhkiä mattoon. Kengänpohjista irronnut lika valuu aaltomaisten kumilamellien väliin, minkä ansiosta Kåbe Original maton toimivuus pysyy muuttumattomana pitkän aikaa ja lattia pysyy siistinä.

Oikean kokoisen tuulikaappimaton valinta

Koska tämä matto puhdistaa jalkineet sillä käveltäessä, on uutta sisäänkäyntiä sisustettaessa tärkeää varata reilunpituinen matto, jos vain tilaa riittää. Maton toimivuuden parantamiseksi on syytä tarkistaa, että matolla voi ottaa molemmilla jaloilla vähintään kolme askelta. Kåbe Original matossa on kaksi käyttöpintaa, joten maton voi kääntää esimerkiksi kerran vuodessa, jotta se kuluisi tasaisesti molemmilta puolilta.

Kåbe Original mattoja on saatavana kahta eri korkeutta. Vakiokorkeus on 22 mm. Vaihdettaessa mattoja jo olemassa oleviin 15–20 mm:n syvennyksiin sopiva mattokorkeus on 18 mm. Matto on saatavana myös erikoisvahvistettuna esim. ostoskärryliikennettä varten.

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiini: EN-AW 6005-A-T6, 12x4,5 mm
Kumi: EPDM 70° shore, 22/18 x 3,7 mm
Päätylistat: AA 6005, 18x18x2 mm

Rakenne
Kumi- ja alumiinitangot on niitattu toisiinsa erikoisniiteillä. Maton rakennetta tukee Ø 2,3 mm:n ruostumaton teräsvaijeri.

Pintakäsittely
Vakiotoimituksessa luonnonalumiini. Saatavana myös kultaeloksoituna tai mustaeloksoituna.

Paino
n. 12 kg/m²

Korkeus
22 mm
18 mm

Mallit

Kåbe Original

Kåbe Original anodisoitu musta

Kåbe Original anodisoitu kulta

Kåbe Original Kulör, harmaa kumi

Kåbe Original Kulör, punainen kumi

Kåbe EKO puurunkoinen

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto