Nova Duplo

ESTEETÖN TUULIKAAPPIMATTO

Nova Duplo soveltuu kestävän ja esteettömän rakenteensa ansiosta erittäin vaativaan käyttöön vilkasliikenteisiin kohteisiin, kuten lentokentille ja terminaaleihin.

Matto koostuu jäykistä alumiinilaatoista, joiden sisään on upotettu kumikappale joko tekstiili-, harjas- tai kumipinnalla. Tuulikaappimatto voidaan rakentaa myös edellä mainittujen yhdistelmänä, jolloin saadaan hyödynnettyä eri materiaalien ominaisuudet. Kiinteistömatto ei ole rullattavissa, vaan se asennetaan tasaiselle ja suoralle lattiapinnalle levyinä. Sitä ei tarvitse kiinnittää lattiaan. Molemmat puolet matosta voidaan käyttää.

Koska Nova Duplo on rakenteeltaan umpinainen, sen ylitse on helppo kulkea ostoskärryillä, pyörätuolilla ja muilla apuvälineillä. Matto valmistetaan aina mittatilauksena valmiiksi moduuleiksi, mikä mahdollistaa vinot ja kaarevat muodot. Tekstiili- tai kumipintaisena kaksi eri paksuutta, joko perusversiona tai tuplaprofiililla. Harjaspintaisen maton korkeus on 21 mm.

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiiniprofiilin sisään upotettu kumiprofiili. Saatavissa myös kumiprofiiliin vulkanisoidulla kangaspäällysteellä tai harjaksilla. Profiilit yhdistetty toisiinsa terästangoilla. Ei rullattavissa.

Vahvuus
12 mm
18 mm
21 mm (vain Nova Duplo harjas)

Paino
n. 15 kg/m² (12 mm)
n. 17 kg/m² (18 mm)

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto