Nova SB Harjaslistamatto

harjalistamatto hotellissa

HARJASLISTAMATTO MAKSIMOI PUHDISTUSTEHON SISÄÄNKÄYNNEILLÄ

Nova SB:n käyttökohteita ovat hotellit, oppilaitokset, yritysten pääkonttorit ja mitkä tahansa muut runsaan liikenteen kohteet. Se sopii haastaviin olosuhteisiin, sillä se poistaa tehokkaasti hienojakoisenkin lian kengänpohjista. Kenkiä ei tarvitse erikseen pyyhkiä mattoon, vaan harjas hoitaa puhdistuksen sen ylitse kävellessä. Nova SB poistaa myös erityisen vaikean lian, kuten kivituhkapölyn.

Nova SB koostuu alumiiniprofiilista, jonka sisään on pujotettu jäykkä nailonharjaslista. Alumiinilistat on yhdistetty toisiinsa teräsvaijerilla. Maton pohjassa on kumilistat, jotka vaimentavat ääntä ja pitävät maton erittäin hyvin paikallaan.

Isommat roskat putoavat lamellien välistä lattiapintaan. Kiinteistömaton huolto on helppoa: se rullataan ajoittain pois, jonka jälkeen harjataan tai imuroidaan kivet ja hiekka pois.

Harjas on saatavissa mustana tai harmaana, alumiini voidaan lisämaksusta anodisoida eri väreillä. Nova SB valmistetaan mittatilauksena valmiiksi matoiksi. Isommat alueet on hyvä jakaa useampaan osaan.

 

Tekniset tiedot

Runko
Alumiiniprofiili 11 mm, EN AW 6060, pohjassa kumilistat
Profiilin välistys 5 mm, kuminappulat

Harjas
Polyamidi

Päätylistat
Alumiini AA 6005, runkolistan väriset

Vaijeri
Haponkestävä ruostumaton teräs

Korkeus
17 mm
22 mm

Paino
13,8 kg/m² (17 mm)
16 kg/m² (22 mm)

Kuormankesto
Staattinen kuormitus 5000 kg, rullaliikenne 800 kg (220 kg/pyörä)

Paloluokitus
Bfl-s1

Valmistusmaa
Saksa

Mallit

Harmaa

Musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto