Modula Original

HELPPOHOITOINEN KOTIMAINEN TUULIKAAPPIMATTO

Kauniisti aaltokuvioitu Modula Original -tuulikaappimatto on avorakenteinen, helposti rullattava matto julkisiin tiloihin ja kerrostaloihin. Se on täysin kotimainen tuote, joka valmistetaan kokonaan vain yhdestä raaka-aineesta, kierrätettävästä kumisekoitteesta.

Modula Originalin käyttökohteita ovat julkiset tilat kuten oppilaitokset, tavaratalot, virastotalot ja muut yleiset tilat kuten kaupat, päiväkodit ja kerrostalot. Modulaa valmistetaan kahta paksuutta: 20 ja 12 mm. Värivaihtoehtoja on runsaasti, joten matto sopii jokaisen tuulikaapin sisustukseen.

Modula-matto koostuu 50 identtisestä modulista per neliömetri. Modulit on liitetty toisiinsa huomaamattomalla ja kestävällä liitoksella. Isommat kolot ja kulmat teemme tehtaalla valmiiksi mittojen mukaan, mutta muotoiluja on helppo tehdä myös paikan päällä esimerkiksi mattoveitsellä.

Maton uritettu pinta hankaa tehokkaasti lian kengänpohjista joka suuntaan. Lika putoaa maton läpi lattiapintaan, josta se ajoittain poistetaan. Modula Original on todella helppo rullattava siivouksen ajaksi. Muuta huoltoa matto ei yleensä tarvitse, mutta sen voi kausipestä esimerkiksi painepesuna.

Tekniset tiedot

Materiaali
Nitriilikumisekoitteinen (NBR) kestomateriaali, kovuus 65° shore
Paloturvallinen Cfl-s1, kierrätettävä raaka-aine
Päästöluokitus M1

Korkeus
12 mm
20 mm

Paino
5,5 kg/m² (12 mm)
8,5 kg/m² (20 mm)

 Valmistettu Suomessa

Mallit

Grafiitinharmaa

Vaaleanharmaa

Terrakotta

Sininen

Musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto