Modula Prima Natur

UUSI EKOLOGINEN TUULIKAAPPIMATTO

Modula Prima Natur on monipuolinen, kuormankestävä sisäänkäynnin kiinteistömatto vaativiin olosuhteisiin. Matto on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja se on täysin PVC-vapaa.

Modula Prima Natur sopii kaikenlaisiin kohteisiin kuten kauppakeskuksiin, myymälöihin, sairaaloihin, kouluihin sekä rautatie- ja lentoasemien kaltaisiin vilkasliikenteisiin kohteisiin. Tuote valmistetaan mittatilauksena kohteeseen täydellisesti sopivaksi, asennusvalmiiksi matoiksi.

Kolmiomainen kuvio pyyhkii lian kengänpohjista tehokkaasti kaikista suunnista. Maton rakenne yhdessä uuden erikoisraaka-aineen kanssa pitää materiaalikutistuman minimaalisena. Matto kestää erinomaisesti apuvälineet sekä tavaraliikenteen. Isot pinnat kannattaa jakaa useisiin osiin sisäänkäyntimaton käsittelyn helpottamiseksi. Erillisten mattojen saumat ovat kuviorakenteen ansiosta lähes huomaamattomat niin leveys- kuin pituussuunnassakin. Mattoa on helppo työstää ja muotoilla esimerkiksi mattopuukolla.

Leveän ja lyhyen moduulirakenteen ansiosta Modula Prima Natur on erittäin helppo rullata siivouksen ajaksi. Maton materiaali on luonnollisesti paloturvallista, ja täyttää sisäilman päästöluokitukset.

Tekniset tiedot

Materiaali
Termoplastinen elastomeeri,
kovuus 60 ±3 shore A
Kierrätysmateriaalin osuus 50 %
Ei sisällä PVC:tä

Paloluokka Cfl-s1
Päästöluokka M1

Väri
Grafiitinharmaa

Korkeus
12 mm
15 mm
21 mm
25 mm

Paino
6,5 kg/m² (12 mm)
7,0 kg/m² (15 mm)
10,1 kg/m² (21 mm)
13,3 kg/m² (25 mm)

 Valmistettu Suomessa

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto