Modula Prima

SISÄÄNKÄYNTIMATTO, JOKA SOPII MINNE TAHANSA

Modula Prima on monipuolinen, kuormankestävä sisäänkäynnin kiinteistömatto, joka ratkaisee kerralla monta ongelmaa. Se sopii kaikenlaisiin kohteisiin kotieteisistä kauppakeskuksiin. Se ei kalpene haasteenkaan edessä, vaan myös hyper- ja supermarkettien, sairaaloiden, koulujen sekä rautatie- ja lentoasemien kaltaiset vaativat kohteet sopivat Modula Primalle. Modula Prima valmistetaan mittatilauksena kohteeseen täydellisesti sopivaksi, asennusvalmiiksi matoiksi.

Kolmiomainen kuvio pyyhkii lian kengänpohjista tehokkaasti kaikista suunnista. Kuvio on suunniteltu siten, että maton kutistuma on erittäin pieni, ja matto kestää erinomaisesti apuvälineet sekä tavaraliikenteen. Isot pinnat kannattaa jakaa useisiin osiin sisäänkäyntimaton käsittelyn helpottamiseksi. Erillisten mattojen saumat ovat kuviorakenteen ansiosta lähes huomaamattomat niin leveys- kuin pituussuunnassakin.

Modula Prima on painavampi kuin muut kumisekoitematot. Siksi se on myös tukevampi ja kestävämpi. Mattoa on silti helppo työstää ja muotoilla esimerkiksi mattopuukolla.

Leveän ja lyhyen moduulirakenteen ansiosta Modula Prima on erittäin helppo rullata siivouksen ajaksi. Maton materiaali on luonnollisesti paloturvallista ja sataprosenttisesti kierrätettävää.

Tekniset tiedot

Materiaali
Nitriilikumisekoitteinen (NBR) kestomateriaali, kovuus 65° shore
Paloturvallinen, kierrätettävä raaka-aine.
Paloluokka Cfl-s1
Päästöluokka M1

Korkeus
12 mm
15 mm
21 mm
25 mm

Paino
6,5 kg/m² (12 mm)
7,0 kg/m² (15 mm)
10,1 kg/m² (21 mm)
13,3 kg/m² (25 mm)

 Valmistettu Suomessa

Mallit

Grafiitinharmaa

Vaaleanharmaa

Terrakotta

Sininen

Musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

    Rovamatto