Modula Prima

TÄYDELLINEN RATKAISU KAIKKIALLE

Modula Prima on monipuolinen, kuormankestävä sisäänkäynnin matto, joka ratkaisee kerralla monta ongelmaa. Se sopii kaikenlaisiin kohteisiin kotieteisistä kauppakeskuksiin. Myös erittäin vaativat kohteet kuten hyper- ja supermarketit, sairaalat, koulut, rautatie- ja lentoasemat. Modula Prima valmistetaan mittatilauksena valmiiksi matoiksi.

Kolmiomainen kuvio pyyhkii lian kengänpohjista tehokkaasti kaikista suunnista. Kuvio on suunniteltu siten, että maton kutistuma on erittäin pieni, ja matto kestää erinomaisesti apuvälineet sekä tavaraliikenteen. Isot pinnat kannattaa luonnollisesti jakaa useisiin osiin käsittelyn helpottamiseksi. Erillisten mattojen saumat ovat kuviorakenteen ansiosta lähes huomaamattomat niin leveys- kuin pituussuunnassakin.

Modula Prima on painavampi kuin muut kumisekoitematot. Siksi se on myös tukevampi ja kestävämpi. Mattoa on silti helppo työstää ja muotoilla esimerkiksi mattopuukolla.

Leveän ja lyhyen moduulirakenteen ansiosta Modula Prima on erittäin helppo rullata siivouksen ajaksi. Maton materiaali on luonnollisesti paloturvallista ja sataprosenttisesti kierrätettävää.

Tekniset tiedot

Materiaali
Nitriilikumisekoitteinen (NBR) kestomateriaali, kovuus 65° shore
Paloturvallinen, kierrätettävä raaka-aine. Paloluokka Cfl-s1

Korkeus
15 mm
21 mm

Paino
7,0 kg/m² (15 mm)
10,0 kg/m² (21 mm)

 Valmistettu Suomessa

Mallit

Grafiitinharmaa

Vaaleanharmaa

Terrakotta

Sininen

Musta

Olen kiinnostunut tuotteesta ja haluaisin kysyä lisää

Rovamatto