Yritys

RovaMatto Oy on perustettu vuonna 1984. Liikeideamme oli tuohon aikaan uraauurtava: halusimme toimittaa asiakkaillemme kiinteistömattoratkaisun, joka parhaalla mahdollisella tavalla estää lian kantautumisen sisätiloihin.

Tämä idea on kantanut meitä jo 35 vuoden ajan. Vuosien saatossa olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme niin, että pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun niin suureen kuin pieneenkin kiinteistöön.

sahara-2

KUN HANKIT KIINTEISTÖÖSI MATTOJA, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy tuotteita asuinrakennuksista teollisuuslaitoksiin. Mikä tahansa tarpeesi onkin, ota meihin yhteyttä! Käymme yhdessä läpi ne paikat, joihin olet mattoja suunnitellut. Sen jälkeen valitsemme oikeat tuotteet oikeisiin paikkoihin.

Valmistamme suurimman osan sisäänkäynnin matoista omassa tehtaassamme Rovaniemellä, ja lisäksi maahantuomme erilaisia tekstiilimattoja ja muita lattianpäällysteitä monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään julkisten tilojen rasituksia sekä pohjoisen kylmiä ja kosteita olosuhteita. Ne ovat helppohoitoisia ja hyvännäköisiä kaikkina vuodenaikoina.

TÄYDELLINEN PAKETTI ALUSTA LOPPUUN

Meiltä saat täydellisen palvelupaketin alusta loppuun saakka. Olemme hyvin joustava ja nopea toimittaja. Otamme vastuun jokaisesta projektista, ja hinnoittelemme ne joustavasti laajuuden mukaan.

Asennus- ja huoltopalvelumme toimii koko maassa. Tarvittaessa hoidamme tilojen mittauksen sekä tuotteiden asennuksen, jolloin pystymme myös takaamaan niiden paikalleen istuvuuden. Pitkät takuuajat varmistavat huolettoman tulevaisuuden.

 

Rovamatto