Käytävämatot

> Volante

Volante on tyylikäs, erittäin korkealuokkainen julkisten tilojen vaatimukset täyttävä käytävämatto sisäänkäynnin tai tuulikaapin jälkeiseen tilaan. Sopii kaikkiin kohteisiin kauppakeskuksista kotieteisiin.

> Logomatto

Logomatolla luot yrityksestäsi tyylikkään ensivaikutelman asiakkaillesi. Samalla matto toimii kuten muutkin kuramatot, puhdistaen ja kuivaten kengänpohjat. Matto kestää käyttöä, sillä... View Article

> Fortuna

Fortuna on hyvän hinta/laatusuhteen tekstiilimatto. Se soveltuu eteisiin ja kulkualueille julkisiin tiloihin, taloyhtiöille, liiketiloihin ja kotiin.

> Sahara

Sahara on huippulaadukas julkisen tilan matto kovaan käyttöön. Sen rakenne on kaksitehoinen: maton pehmeä lanka omaa hyvän kosteudenpoistokyvyn, kun taas jäykkä lanka irrottaa tehokkaasti likaa kengänpohjista.

> Prisma

Prisma on tyylikäs ja kestävä julkisen tilan matto useissa näyttävissä väreissä. Sen kiiltävä lanka tuo eloisuutta väreihin - maton kirkkaus ja värisävy vaihtelevat hieman eri suunnista katsottuna.

> Peru

Helppohoitoinen, kevyt ja edullinen Peru-kuramatto on tarkoitettu kuivaus- ja kulkualueille kotiin, taloyhtiöille ja yrityksille kevyeen käyttöön.

Rovamatto