Käytävämatot

Tekstiilimattojen tehtävänä on kerätä kengänpohjiin jäänyt hienojakoinen lika ja kosteus.
Käytämme vain kestävimpiä ammattikäyttöön suunniteltuja kuituja, jotka sitovat vettä erityisen hyvin, eivätkä värit haalistu.
Joustava ja paksu pohja pitää maton paikallaan joka tilanteessa.

 

> Volante

Volante on tyylikäs, erittäin korkealuokkainen julkisten tilojen vaatimukset täyttävä käytävämatto sisäänkäynnin tai tuulikaapin jälkeiseen tilaan. Sopii kaikkiin kohteisiin kauppakeskuksista kotieteisiin.

> Logomatto

Logomatolla luot yrityksestäsi tyylikkään ensivaikutelman asiakkaillesi. Samalla matto toimii kuten muutkin kuramatot, puhdistaen ja kuivaten kengänpohjat. Matto kestää käyttöä, sillä... View Article

> Fortuna

Fortuna on hyvän hinta/laatusuhteen tekstiilimatto. Se soveltuu eteisiin ja kulkualueille julkisiin tiloihin, taloyhtiöille, liiketiloihin ja kotiin.

> Sahara

Sahara on huippulaadukas julkisen tilan matto kovaan käyttöön. Sen rakenne on kaksitehoinen: maton pehmeä lanka omaa hyvän kosteudenpoistokyvyn, kun taas jäykkä lanka irrottaa tehokkaasti likaa kengänpohjista.

> Prisma

Prisma on tyylikäs ja kestävä julkisen tilan matto useissa näyttävissä väreissä. Sen kiiltävä lanka tuo eloisuutta väreihin - maton kirkkaus ja värisävy vaihtelevat hieman eri suunnista katsottuna.

> Peru

Helppohoitoinen, kevyt ja edullinen Peru-kuramatto on tarkoitettu kuivaus- ja kulkualueille kotiin, taloyhtiöille ja yrityksille kevyeen käyttöön.

Rovamatto