Käytävämatot

Käytävämatto tunnetaan myös kotoisemmilla nimillä eteismatto ja kuramatto. Tekstiilimaton tehtävä on kerätä kengänpohjiin jäänyt hienojakoinen lika ja kosteus, joka ei välttämättä jää täysin ritilämalliseen tuulikaappimattoon. Suosittelemmekin esimerkiksi julkitiloissa käyttämään tuulikaappimaton lisäksi käytävämattoa, jolloin saatte maksimoitua lian pysäyttämisen ennen sisätiloja.

Kotimaisissa käytävämatoissamme käytetään vain kestävimpiä ammattikäyttöön suunniteltuja kuituja, jotka sitovat vettä erityisen hyvin. Joustava ja paksu pohja pitää maton paikallaan joka tilanteessa, eikä tekstiilimaton värit haalistu kovemmassakaan käytössä.

Kauttamme saat käytävämatot metritavarana tai tarkalleen kohteeseen mitoitettuna ja halutessasi myös yrityksen logolla varustettuna. Kuramatto omalla logolla on persoonallinen ja edustava tapa toivottaa asiakkaat tervetulleiksi yrityksen tiloihin.

> Volante

Volante on tyylikäs, erittäin korkealuokkainen julkisten tilojen vaatimukset täyttävä käytävämatto sisäänkäynnin tai tuulikaapin jälkeiseen tilaan. Sopii kaikkiin kohteisiin kauppakeskuksista kotieteisiin.

> Logomatto

KURAMATTO OMALLA LOGOLLA Logomatto, tai mainosmatto, on omiaan luomaan yrityksestäsi tyylikkään ensivaikutelman jo ulko-ovelta alkaen. Tässä ei kuitenkaan tingitä käytännöllisyydestä,... View Article

> Fortuna

Fortuna on hyvän hinta/laatusuhteen tekstiilimatto. Se soveltuu eteisiin ja kulkualueille julkisiin tiloihin, taloyhtiöille, liiketiloihin ja kotiin.

> Victoria

Laadukas Victoria on monipuolinen kuramatto julkisiin tiloihin, yrityksiin ja taloyhtiöille. Maton nukka on kierrettyä polyamidia, jonka lian- ja kosteudenpoistokyky ovat... View Article

> Sahara

Sahara on huippulaadukas julkisen tilan matto kovaan käyttöön. Sen rakenne on kaksitehoinen: maton pehmeä lanka omaa hyvän kosteudenpoistokyvyn, kun taas jäykkä lanka irrottaa tehokkaasti likaa kengänpohjista.

> Prisma

Prisma on tyylikäs ja kestävä julkisen tilan matto useissa näyttävissä väreissä. Sen kiiltävä lanka tuo eloisuutta väreihin - maton kirkkaus ja värisävy vaihtelevat hieman eri suunnista katsottuna.

> Peru

Helppohoitoinen, kevyt ja edullinen Peru-kuramatto on tarkoitettu kuivaus- ja kulkualueille kotiin, taloyhtiöille ja yrityksille kevyeen käyttöön.

Rovamatto